Wij vinden de functie die bij je past, je gelukkig maakt en waar je van toegevoegde waarde bent.
Patricia van Leeuwen
Talentadviseur
Patricia van Leeuwen

Consultants 

Wij zetten u aan het denken
Onze consultants hebben jarenlange ervaring met HR-vraagstukken in de agribusiness & food. Ondernemerschap, betrokkenheid en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij uw taal spreken en komen met adviezen die aansluiten bij uw belangen. De vragen die zij aan u voorleggen, zetten u aan het denken.

Bron aan ervaring
Bij ons kunt u putten uit een bron van ervaring, kennis en talenten op het gebied van ontwikkeling en doorstroom van mensen. Wij hebben onze passie gevonden in het delen van onze kennis met u. Successen met lange houdbaarheid, dat is ons streven.

 

 

 

Rob Bruins  

Rob Bruins
Directeur
Vervulde directiefuncties bij Vedior Uitzendbureau en Intercollege. In 1985 oprichter van Bruins BV. Specialist in de Agri & Food op het gebied van recruitment, assessments en organisatieadvies. Ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van familiebedrijven.

06 51 396 718
rob@bruins.nl

 

 

 

 

Marc du Prie  

Marc du Prie
Senior consultant
Als zelfstandig ondernemer, adviseur en manager bij grote binnen- en buitenlandse tuinbouwprojecten betrokken geweest. Sinds 1987 recruitment-specialist bij Bruins BV in de agri & food.

06 53 449 758
marc@bruins.nl

 

 

 

 

Richard van de Merwe  

Richard van de Merwe
Senior Consultant
Na een studie Tuinbouw aan Wageningen Universiteit en een avondstudie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit ruim 20 jaar gewerkt bij ING Bank en Rabobank. Waarvan 15 jaar in directiefuncties met een focus op Agri & Food. Innovatiefondsen en innovatiecentra opgezet. Ondernemers terzijde staan is zijn passie.

06 10 375 616
richard@bruins.nl

 

 

 

 

Lianne Broos  

Lianne Broos
Consultant
Vanuit haar roots in de agrarische sector heeft zij gekozen voor een studie agrarische economie aan Wageningen Universiteit. Ze is werkzaam geweest als adviseur in de agri- en foodbusiness en heeft ervaring opgedaan op bestuurlijk niveau o.a. bij een grote landbouwcoöperatie. Bij Bruins combineert ze haar kennis van de sector met haar interesse voor de mens.

06 38 761 506
lianne@bruins.nl

 

 

 

 

Patricia van Leeuwen  

Patricia van Leeuwen
Talentadviseur / Financiële Administratie
Sinds 2000 werkzaam in de werving & selectie branche, sinds 2005 bij Bruins. Actief als talentadviseur en verantwoordelijk voor de financiële administratie bij Bruins BV.

0252 240040
patricia@bruins.nl

 

 

 

 

Anneke van Dijk  

Anneke van Dijk
Talentadviseur
Jarenlange ervaring in de verkoop en relatiebemiddeling, sinds 2012 in dienst bij Bruins BV. Is als talentadviseur dagelijks in contact met commercieel talent.

06 22 975 141
anneke@bruins.nl

 
 
 

 

 

 
foto team Bruins

Zoeken