Bij ons gaat zelfinzicht een stap verder. Via bewustwording van eigen kracht, talenten en valkuilen helpen wij mensen de juiste carrièrestappen te zetten.
Rob Bruins
Directeur
Rob Bruins

Consultants 

Wij zetten u aan het denken
Onze consultants hebben jarenlange ervaring met HR-vraagstukken in de agribusiness & food. Ondernemerschap, betrokkenheid en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij uw taal spreken en komen met adviezen die aansluiten bij uw belangen. De vragen die zij aan u voorleggen, zetten u aan het denken.

Bron aan ervaring
Bij ons kunt u putten uit een bron van ervaring, kennis en talenten op het gebied van ontwikkeling en doorstroom van mensen. Wij hebben onze passie gevonden in het delen van onze kennis met u. Successen met lange houdbaarheid, dat is ons streven.

  

Rob Bruins  

Rob Bruins
Directeur 
Vervulde directiefuncties bij Vedior Uitzendbureau en Intercollege. In 1985 oprichter van Bruins BV. Specialist in de Agri & Food op het gebied van recruitment, assessments en organisatieadvies. Ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van familiebedrijven.

06 51 396 718 
rob@bruins.nl

 

 


Marc du Prie  

Marc du Prie
Senior consultant 
Als zelfstandig ondernemer, adviseur en manager bij grote binnen- en buitenlandse tuinbouwprojecten betrokken geweest. Sinds 1987 recruitment-specialist bij Bruins BV in de agri & food.

06 53 449 758 
marc@bruins.nl

 

 
foto team Bruins

Zoeken