Waar wil je over 5 jaar zijn? Wat past wel en niet? Onze betrokkenheid helpt je verder.
Marc du Prie
Senior Consultant
Marc du Prie

Werkwijze 

Wij investeren in het leren kennen van de talenten in de markt
In onze werving & selectie activiteiten besteden wij veel tijd aan het leren kennen van mensen. Wij bouwen aan een langdurige relatie, zodat we weten wat iemand passioneert en waar zijn of haar krachten liggen. Met deze kennis kunnen wij de juiste match maken tussen het talent en de onderneming. Met onze ervaring op het gebied van loopbaanadvies houden wij rekening met de carrière van kandidaten, zodat zij op een goed moment in hun carrière de juiste stap kunnen maken.

Grondige verdieping als basis voor succes
Wij gaan verder dan alleen maar een analyse van kennis en ervaring van kandidaten. Naast inzicht in de talenten, capaciteiten en vaardigheden kijken wij met behulp van een assessment naar wat iemand motiveert en drijft en waar hij of zij energie en voldoening uit haalt. Op basis daarvan matchen wij organisaties en mensen, waardoor kwaliteiten optimaal tot uiting komen. De objectieve, online persoonlijkheidstest Focus Match® blijkt hierbij een uiterst doeltreffend hulpmiddel.

 
Passen bij de bedrijfscultuur

Naast passie van kandidaten is de bedrijfscultuur van de werkgever ook een belangrijke succesfactor. Het passen bij de bedrijfscultuur en grondig afstemmen van de verwachtingspatronen bepalen voor 80% of een samenwerking succesvol wordt. Door onze goede relatie met onze strategische partners, kennen wij hun bedrijfscultuur tot in detail. Hierdoor weten wij welk type mens goed bij de organisatie past.
 

 
foto team Bruins

Zoeken