Bij ons gaat zelfinzicht een stap verder. Via bewustwording van eigen kracht, talenten en valkuilen helpen wij mensen de juiste carrièrestappen te zetten.
Rob Bruins
Directeur
Rob Bruins

Werkwijze 

Grondige verdieping als basis voor succes
Wij gaan verder dan alleen maar een analyse van kennis en ervaring van kandidaten. Naast inzicht in de talenten, capaciteiten en vaardigheden kijken wij met behulp van een assessment naar wat iemand motiveert en drijft en waar hij of zij energie en voldoening uit haalt. Op basis daarvan matchen wij organisaties en mensen, waardoor kwaliteiten optimaal tot uiting komen. De objectieve, online persoonlijkheidstest Focus Match® blijkt hierbij een uiterst doeltreffend hulpmiddel.

 
Passen bij de bedrijfscultuur

Naast passie van kandidaten is de bedrijfscultuur van de werkgever ook een belangrijke succesfactor. Het passen bij de bedrijfscultuur en grondig afstemmen van de verwachtingspatronen bepalen voor 80% of een samenwerking succesvol wordt. Door onze intensieve relatie met onze opdrachtgevers, kennen wij hun bedrijfscultuur tot in detail. Hierdoor weten wij welk type mens goed bij de organisatie past.
 

 
foto team Bruins

Zoeken