Bij ons gaat zelfinzicht een stap verder. Via bewustwording van eigen kracht, talenten en valkuilen helpen wij mensen de juiste carrièrestappen te zetten.
Rob Bruins
Directeur
Rob Bruins

Recruitment 

“Het aanvoelen van wat mensen beweegt en wat hun inspiratie voedt, wordt steeds belangrijker. Het is datgene wat mensen aan organisaties bindt en wat nodig is om openstaande functies goed in te kunnen vullen.”

Resultaat vanuit passie
Naast kennis en ervaring is passie van de kandidaat misschien wel de grootste succesfactor. Mensen die werken vanuit passie zijn namelijk gemotiveerder, krijgen meer energie van hun werk en werken daardoor effectiever. Werken vanuit passie laat dus het beste in de kandidaat naar boven komen, waardoor de professionele ontwikkeling van de kandidaat in een stroomversnelling raakt. In onze werkwijze besteden we daarom veel aandacht om de passie van talenten te leren kennen.  

Deze kenmerken voor succes zijn ook in onze organisatie terug te vinden. Onze grootste kracht is namelijk de passie voor ons vak. Oprechte interesse in mensen en organisaties maakt dat wij het beste in beide naar boven halen. Dat begint bij elkaar beter leren kennen. Kiest u voor Bruins, dan kiest u voor ervaren consultants met inzicht en overzicht. Zij hebben hun sporen in het bedrijfsleven ruimschoots verdiend en hebben uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in de agri en food. Deze deskundige adviseurs zullen haarscherp analyseren wat voor u van belang is en van daaruit komen met passende oplossingen.

 
foto team Bruins

Zoeken