Waar wil je over 5 jaar zijn? Wat past wel en niet? Onze betrokkenheid helpt je verder.
Marc du Prie
Senior Consultant
Marc du Prie

Strategisch partnership 

Wij streven naar een intensieve samenwerking met werkgevers, zodat wij een perfecte match tussen de kandidaat en werkgever kunnen realiseren. De bedrijfscultuur van de werkgever is hier van essentieel belang. Plezier op je werk wordt namelijk ook voor een groot gedeelte door je werkomgeving bepaald. Door intensief samen te werken kennen we de bedrijfscultuur goed, waardoor we een adequate kandidatenselectie kunnen maken.

Als strategisch partner denken we graag mee over een optimale personeelsbezetting. Door onze ervaring met organisatieadvies, zijn wij in staat om hier een goede invulling aan te geven. Op deze manier laten we grote commerciële talenten niet aan werkgevers voorbij gaan, wanneer zij in de markt zijn.

Op basis van de kennis van de bedrijfscultuur analyseren we samen met kandidaten welke werkomgeving en functie het best past bij de persoonlijkheid en talenten van een kandidaat. Met behulp van een online assessment en met goede interviewtechnieken maken we inzichtelijk over welke capaciteiten kandidaten beschikken en welke bedrijfscultuur het beste bij hen past.
 
foto team Bruins

Zoeken